Indiebandet Sarpa Salpa släpper den funkiga singeln Your House. En med egna ord ganska motsägelsefull låt, eftersom den är upplyftande, fylld men syntar men med lyriskt innehåll som bottnar i en syrlighet. Här talar bandet om känslan av separation från personen du älskar när en romantisk relation går mot sitt slut. Helt plötsligt känns platser och delade upplevelser helt främmande. Den övergripande känslan kan sammanfattas med raden ”I’ve lost all sense of home in your house”, som skildrar det faktum att förlora förtrogenhet i sin partners utrymme, där du tidigare var välkommen. 

Nordiska Favoriter

”Människor förändras och växer hela tiden, både individuellt och inom relationer. Your House försöker skildra efterdyningarna av att inse att dessa förändringar har drivit dig så långt ifrån din partner att ingenting någonsin kommer att kännas som samma igen för någon av er.”

Sarpa Salpa

Produktionen är lyxig och syntharna skapar en krispig textur som omringas av elgitarrer och riktigas lirade trummor. Extra snyggt är solot som kommer in vid 2:08. 

Under sensommaren gav sig bandet ut på en imponerande 15 datums rubrikturné över hela Storbritannien som inkluderade några slutsålda datum i Manchester, Glasgow, London och Newcastle. Med ytterligare datum i februari och en ny EP under våren kan vi förvänta oss en hel del från Sarpa Salpa. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.