Olycklig kärlek, panikångest och total dimma. Det är temat för Philip Montagu-Evans senaste singel Tusen tankar. En låt som trots premisserna är väldigt upplyftande och hoppfull. Efter en mer emotionell och lite bubblande inledning, exploderar låten i något mer euforiskt och medryckande. Det är då sångaren inser vikten av att kunna acceptera sina känslor, att det är okej att vara ledsen och att allting blir bra till slut.

Favoriter Apple Music

Med andra ord blir det en härlig ”efter regn kommer solsken”-låt. Det är kanske inte låten som kommer att läka alla sår, men det är låten som att lindra smärtan av dem.
Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011