Florrie tar sig till Mars i videon till senaste singeln Communicate. Här kan hon dansa tillsammans med en rymdvarelse på den karga och röda planeten. Att just dansa är precis vad du kommer att göra när du hör låten. För det är ett stycke lysande pulserande pop signerad sångerskan tillsammans med Brian Higgins, Archie Campbell och Ben Taylor.

Popmuzik Popcast

Jag tyckte ju detta var helt i min smak och som sagt, om du älskar pulserande synthar och skönt beat så är detta julafton.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.