Florrie tar sig till Mars i videon till senaste singeln Communicate. Här kan hon dansa tillsammans med en rymdvarelse på den karga och röda planeten. Att just dansa är precis vad du kommer att göra när du hör låten. För det är ett stycke lysande pulserande pop signerad sångerskan tillsammans med Brian Higgins, Archie Campbell och Ben Taylor.

Popmuzik Lover Patreon

Jag tyckte ju detta var helt i min smak och som sagt, om du älskar pulserande synthar och skönt beat så är detta julafton.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011