Senast vi hörde musik från Linnea Henriksson var för ungefär ett år sedan genom singeln Det kommer en tid, låten berörde många och har idag sålt guld. Nu, ett år senare är Linnea tillbaka med singeln En dålig idé, ett göra slut-anthem om att räta på ryggen och stå upp för sig själv. Här briljerar hon med sin självklara stämma och uppackas av en lika stark produktion. 

Favoriter Apple Music

”En dålig idé” handlar om att räta på ryggen och lita på sig själv. Stunden man förstår och bestämmer sig för att sluta vara överseende och bara säger högt att det känns som en dålig idé för att DU är en dålig idé. Ett göra slut-anthem som glädjeskriker att nu kan det bara bli bättre!

Linnea Henriksson

Låten är explosiv och i slutet når vi ett max där organisk instrumentering, sångröst och körer möter varandra i perfekt symbios. Såhär säger artisten själv om låtens uppbyggnad.

Jag producerar alltid mina låtar efter hur jag vill att de ska kännas live och för mig är detta en ”första extranumret-låt”. Man har gett allt, men ingen vill gå hem. Det börjar försiktigt för att sen bara vara explodera med all världens konfetti och cymbaler på samma gång. Därför tog jag för första gången med mitt älskade band in i studion. Kom liksom på mig själv att säga ”åh, TÄNK när Paulina spelar det här” och insåg att ja, men hon kan ju för fan lira det här NU. Älskar hur levande det blev. Hur ”på riktigt” det känns redan nu. Gud, va jag saknat att lira…”

Detta andas klassiskt Linnea Henriksson låtskriveri och är i mina öron helt magiskt. Artistens röst kommer helt till sin rätta och känslan når långt in i själen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011