Funkiga rytmer och organiska gitarrer i lager välkomnar oss in i amerikanska Jacubs nya singel Clementine. Här blandas pop, rock och synthar på ett avslappnat och naturligt sätt för att skapa en lättsam låt om en sommarförälskelse. 

POPMUZIK LOVER 2

”Clementine är min uppfattning om hur det känns att vara i en bittersött sommarförälskelse och se hur den sedan tar slut. Det händer snabbt, i juni träffar du personen för första gången och känner att fjärilarna vrider sig i magen när du skakar hand och hon säger ”trevligt att träffa dig”. I augusti delar du den djupaste kontakten du någonsin haft med någon medan ni överblickar solnedgångens och väntade på att neonstjärnorna och eldflugorna ska göra följe med natthimlen. För att sedan hamna i oktober helt ensam och låta regnet lämna dina kläder dyngsura och undra om något av det var på riktigt. Det var det verkligaste du någonsin känt, men det var för kort och hon kommer hålla en delen i ditt hjärta för alltid eftersom hon är din Clementine.”

Jacub

Trots starka medryckande rytmer och en mängd texturer lyckas Jacubs röst vara den som leder låten framåt. Att vi får ett krispigt gitarrsolo bryter låten naturligt och skapar luft för ett skönt avbrott artisten visar att han besitter fler talanger än låtskriveri och sångröst. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011