Funkiga rytmer och organiska gitarrer i lager välkomnar oss in i amerikanska Jacubs nya singel Clementine. Här blandas pop, rock och synthar på ett avslappnat och naturligt sätt för att skapa en lättsam låt om en sommarförälskelse. 

Apple Music

”Clementine är min uppfattning om hur det känns att vara i en bittersött sommarförälskelse och se hur den sedan tar slut. Det händer snabbt, i juni träffar du personen för första gången och känner att fjärilarna vrider sig i magen när du skakar hand och hon säger ”trevligt att träffa dig”. I augusti delar du den djupaste kontakten du någonsin haft med någon medan ni överblickar solnedgångens och väntade på att neonstjärnorna och eldflugorna ska göra följe med natthimlen. För att sedan hamna i oktober helt ensam och låta regnet lämna dina kläder dyngsura och undra om något av det var på riktigt. Det var det verkligaste du någonsin känt, men det var för kort och hon kommer hålla en delen i ditt hjärta för alltid eftersom hon är din Clementine.”

Jacub

Trots starka medryckande rytmer och en mängd texturer lyckas Jacubs röst vara den som leder låten framåt. Att vi får ett krispigt gitarrsolo bryter låten naturligt och skapar luft för ett skönt avbrott artisten visar att han besitter fler talanger än låtskriveri och sångröst. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.