David Josephson och hans Nervous City Nervous Self är tillbaka med ny musik. Den nya singeln heter Pool of me och blir då artistens första släpp för året. I sjuk kunde du ju bland annat höra honom på singlarna Stories of our name, Go on samt Moving to Moscow. Så vi har haft all anledning att längta efter något nytt med detta enmansband.

Följ på Apple Music

Pool of me är en varm poplåt med ett behagligt och stillsamt syntharrangemang som handlar om tillförsikt och tacksamhet. Jag gillar ju de där mjuka syntharna som David jobbar med och hans röst skapar en drömliknande känsla över produktionen. Så detta tyckte jag var riktigt snyggt.

Om singeln berättar artisten:

”Denna visa skrevs längs med Israels stränder och skildrar ett ögonblick av välsignelse. Ett tillstånd av ödmjuk tilltro. Till framtiden. Till livet. Till oss.”

Så flyt iväg tillsammans med Nervous City Nervous Selfs i hans pool här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011