Singer-songwritern Thomas L Eriksson är tillbaka med en ny låt som du hör här i bloggen.
Visa mig vägen är en låt som handlar om det arv vi lämnar efter oss och odödlighet. Att de flesta liksom stannar upp och undrar vad man håller på med och vad man gör med sitt liv. En fråga även Thomas ställt, och funderingen kring vilket arv han lämnar till eftervärlden.

Popmuzik Podcast

Thomas berättar för bloggen:

”Man brukar ju säga att man inte är död om minnet av en lever kvar. Kanske är det odödligheten i det som man vill åt?
När jag är död och begraven så finns något av mig kvar. Min musik. Kanske kommer någon att lyssna på den om hundra år. Så länge det hoppet finns så finns också motivationen och glädjen i musikskapandet. Det är precis det som Visa mig vägen handlar om.

Visst är det spännande tankar Thomas tar upp? Absolut saker jag tror de flesta någongång kommer att tänka på när de vandrar igenom livet.

Visa mig vägen i sig är en pianodriven poplåt med en vacker melodi som målas upp av en tänkvärd text. Du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011