Singer-songwritern Thomas L Eriksson är tillbaka med en ny låt som du hör här i bloggen.
Visa mig vägen är en låt som handlar om det arv vi lämnar efter oss och odödlighet. Att de flesta liksom stannar upp och undrar vad man håller på med och vad man gör med sitt liv. En fråga även Thomas ställt, och funderingen kring vilket arv han lämnar till eftervärlden.

Favoriter Apple Music

Thomas berättar för bloggen:

”Man brukar ju säga att man inte är död om minnet av en lever kvar. Kanske är det odödligheten i det som man vill åt?
När jag är död och begraven så finns något av mig kvar. Min musik. Kanske kommer någon att lyssna på den om hundra år. Så länge det hoppet finns så finns också motivationen och glädjen i musikskapandet. Det är precis det som Visa mig vägen handlar om.

Visst är det spännande tankar Thomas tar upp? Absolut saker jag tror de flesta någongång kommer att tänka på när de vandrar igenom livet.

Visa mig vägen i sig är en pianodriven poplåt med en vacker melodi som målas upp av en tänkvärd text. Du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.