Efter den emotionella och mäktiga balladen Stanna hos mig i somras där The Moniker verkligen sjöng ut hela sitt hjärta, är sångaren nu tillbaka med singeln DÄNGDIGGIDÄNG.
Dena gång har stråkarna bytts ut mot saxofon och sköna hiphop-rytmer när The Moniker sjunger om tiden på Kocksgatan i Stockholm. En tid som enligt artisten var full av ensamhet och uppgivenhet, men samtidigt att va ok med det på något vis.

Nordiska Favoriter

DÄNGDIGGIDÄNG är producerad av hiphop-producenten Ibeatsac och vid den sköna saxofonen som sätter pricken över i:t på låten hittar vi ingen mindre än Monika Bring som bland annat spelat med The Monikers husgud Robert Broberg samt Carola. Så nu kan Monika lägga till The Moniker på sitt gedigna CV också.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011