Efter den otroligt framgångsrika Bad Habits som presenterade en helt ny Ed Sheeran får vi ännu en ny singel som följer samma sound. Shivers är en punchy åktur av kärleksfylld pop där Sheeran gör sin grej till krispiga handklappningar, stråkar och såklart akustiska gitarrer. Spåret kommer med en minst lika eklektisk musikvideo regisserad av Dave Meyers som även gjorde föregående singel. I en fantastisk fantasivärld ser vi Ed och skådespelaren AnnaSophia Robb agera kärlekspar som desperat väntar på mess, får lite superkrafter, hanar i storartat dansnummer och klassiskt gatubråk. Låter inte det spännande? 

Svensk Pop Apple Music

Först var jag lite tudelad, men jag lutar verkligen åt att jag gillar detta. Det är väldigt pop-igt och hamnar långt ifrån de moderna genrerna hip-hop, R&B och även disco-pop som dominerar listorna just nu. Sheeran går återigen sin egen väg och igår såg vi honom framföra låten för första gången live på öppningsmatchen av NFL. Se videon här i bloggen och tyck själv till om världsartisten nya musik genom våra reaktionsknappar nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011