Efter den otroligt framgångsrika Bad Habits som presenterade en helt ny Ed Sheeran får vi ännu en ny singel som följer samma sound. Shivers är en punchy åktur av kärleksfylld pop där Sheeran gör sin grej till krispiga handklappningar, stråkar och såklart akustiska gitarrer. Spåret kommer med en minst lika eklektisk musikvideo regisserad av Dave Meyers som även gjorde föregående singel. I en fantastisk fantasivärld ser vi Ed och skådespelaren AnnaSophia Robb agera kärlekspar som desperat väntar på mess, får lite superkrafter, hanar i storartat dansnummer och klassiskt gatubråk. Låter inte det spännande? 

Popmuzik Podcast

Först var jag lite tudelad, men jag lutar verkligen åt att jag gillar detta. Det är väldigt pop-igt och hamnar långt ifrån de moderna genrerna hip-hop, R&B och även disco-pop som dominerar listorna just nu. Sheeran går återigen sin egen väg och igår såg vi honom framföra låten för första gången live på öppningsmatchen av NFL. Se videon här i bloggen och tyck själv till om världsartisten nya musik genom våra reaktionsknappar nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.