Omslag

Detta är ett inlägg för bloggens Patreons.  
De första dygnen är inlägget öppet för alla innan det blir exklusivt för Patreon-medlemmar.
Bli gärna Patreon för att göra det möjligt för bloggen att fortsätta skriva om ny musik. Det gynnar inte bara bloggen utan även alla artister som genom bloggen har en plattform att synas på.

Svensk Pop Apple Music

Rod Thomas och hans Bright Light Bright Light är äntligen tillbaka med ny musik!
Singeln Sweet release blir första smakprovet från den New York City-baserade sångarens kommande femte album som släpps senare i år.

Låten i sig är härligt upplyftande och andas positivism, vilket faktiskt behövs nu mer än någonsin skulle jag säga. Det är verkligen svårt att inte bli helt lycklig av denna typ av medryckande synthig pop. Produktionen i refrängen ger känslan av att starta ett karnevaltåg och det är ju lycka om något.

Bright Light Bright Light

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011