Arcade-spel? Ja, jag var i all fall rätt såld på både 8 och 16-bitars spel som liten. Det krävs bara några sekunder in i nya låten Activate från Bad Actor och Bryan Kessler för att engageras i det mäktiga ljudlandskapet som målas upp. Med pulserande synthar som sträcker sig mellan sub, bas och krispiga toppar får vi en karismatisk och unik blandning av dance-beats och snygg top-line. Det går väl ingen omärkt förbi att inspirationen är 80-tal och hooken är faktiskt riktigt catchy. 

Nordiska Favoriter

Bryan Kessler startade sin karriär redan vid 12 års ålder och har därefter förgyllt dansgolven med sina hits. Han har även skrivit en bok som filosoferar kring generation Y. Genom sitt underground-skivbolag släppte han därtill EP:n New Feels Pt. 1 & 2 som utforskar kraften av det mänskliga intresset i intima stunder. Kombinationen av Bad Actors coola röst och Kesslers insiktsfulla produktioner skapar något unikt. Tillhörande musikvide är även den unik i sin enformighet som ändå lyckas hålla en intresserad. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.