Stark melodi, glittrande synthar och ett pop-igt disco-beat. Svårare än så behöver det inte vara. Att låten Cinderella Goes It Alone även tar sig an den klassiska sagan om Askungen är verkligen inte mig emot. Stan Vreeken påminner oss i den här låten om att det är helt okej att vara precis den man är och att alla ska ha möjligheten att dansa som om ingen tittar. Det är härligt catchy och finns det inte ett visst inslag av musikal i det hela? Kanske inte så konstigt med tanke på att artisten faktiskt arbetar som kompositör, skådespelare, sångare och låtskrivare.

Nordiska Favoriter

Med lika mänger lekfullhet, nyskapande och känsla för texter ackompanjerar Stan sig själv på både gitarr och ukulele. Artisten har skapat en värld där vi som lyssnare blir inbjudna till att byta ut ensamhet mot kärlek. Musiken är oftast intim och beskriver självupplevda skeenden. Emellanåt blir han jämförd med akter som Paul Simon, Elvis Costello och James Taylor. I texterna kan vi som lyssnare återfinna modern amerikansk litteratur, eftersom Stan inspireras av exempelvis Raymond Carver, Johne Fante, och JD Salinger. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011