Stark melodi, glittrande synthar och ett pop-igt disco-beat. Svårare än så behöver det inte vara. Att låten Cinderella Goes It Alone även tar sig an den klassiska sagan om Askungen är verkligen inte mig emot. Stan Vreeken påminner oss i den här låten om att det är helt okej att vara precis den man är och att alla ska ha möjligheten att dansa som om ingen tittar. Det är härligt catchy och finns det inte ett visst inslag av musikal i det hela? Kanske inte så konstigt med tanke på att artisten faktiskt arbetar som kompositör, skådespelare, sångare och låtskrivare.

Popmuzik Popcast

Med lika mänger lekfullhet, nyskapande och känsla för texter ackompanjerar Stan sig själv på både gitarr och ukulele. Artisten har skapat en värld där vi som lyssnare blir inbjudna till att byta ut ensamhet mot kärlek. Musiken är oftast intim och beskriver självupplevda skeenden. Emellanåt blir han jämförd med akter som Paul Simon, Elvis Costello och James Taylor. I texterna kan vi som lyssnare återfinna modern amerikansk litteratur, eftersom Stan inspireras av exempelvis Raymond Carver, Johne Fante, och JD Salinger. 

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Popcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.