Älskar man inte de där låtarna som får en på lite extra gott humör, som omedelbart vänder en hel dag och får en att släppa alla bekymmer. Det gör i alla fall jag och låten Candles vände i alla fall min dag till det bättre. Även om låten talar lite snuskigt om kärlek så är den underhållande och retro på helt rätt sätt. Funkiga gitarrer, sköna basgångar, blås och soul-doftande stämmor. Vid sista refrängen är jag såld och de höga fasetterna skapar glädjerus i hela kroppen. Kanske inte så konstigt med tanke på att det inte finns något så befriande som kärlek. 

”Den här låten handlar om när din älskling överöser dig med kärlek och tillgivenhet och du vill visa dem hur mycket du uppskattar det. Då sätter du på den här låten, dämpar belysningen, tänder ljusen och ger dem all din kärlek.”

Wolf and Love

Jag sa ju att det var smått snuskigt! Men också en perfekt låt för de där extra speciella romantiska kvällarna. Vi lämnar det där, så vilka är Wolf and Love då? Ja, dom säger att motsatser attraheras av varandra och tillsammans utformar Denny Love, den klockrena powerhouse-sångaren och Danny Wolf, den experimentell producenten och multiinstrumentalisten en dynamisk pop-duo. Nu mera baserade i LA började faktiskt vänskapen redan 2009 i New York. Därefter dröjde de ett tag innan de insåg att de kan skapa magi tillsammans. Men inget känns mer självklart nu, vi hör deras Candles här. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply