Efter att ha lånat lite från Erasures A little respect på senaste singeln Boy är det dags för The Killers att inspireras av True Faith av New Order under inledningen av nya singeln Your side of town. Inget att klaga över säger jag. Brandon Flowers och Stuart Price (som skrivit låten) vet hur man gör dramatisk och storslagen pop vid det här laget och att låna lite gör det hela än mer igenkännande.

Svensk Pop Apple Music

Produktionen har inspirerats av musiken från 80-talet, som inspirerat bandmedlemmarna genom åren och de spar inte på varesig synthar eller autotune denna gång. Det är synthpop, schlagerdramatik och helt… helt… underbart.
Om jag älskar det? Har påven lustig hatt? Jag föll pladask till de episka syntharna och feta trummorna i refrängen.

Your side of town är producerad av Price tillsammans med Shawn Everett.

The Killers

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011