Skimrande synthar välkomnar oss in i Alone Together, en nostalgisk poplåt som hämtar inspiration från 80-talet, funk och även The Weeknds enormt framgångsrika album After Hours. Kan det vara så att Hunter Blair Ambrose här ger oss den perfekta låten för att avsluta sommaren? 

Alone Together speglar en universell känsla av isolering, ensamhet och melankoli som har känts runt om i världen under 2020 och möts av mina egna reflektioner av misslyckanden kring kärlek.”

Hunter Blair Ambrose

Insvept i ett disco-fodral förenar artisten här melankoli med dansglädje. En sorgsen disco-dänga med andra ord och jag diggar det starkt. Med inspiration från 2010-talets R&B, mörk synthpop och melodisk hip-hop har Hunter format sitt eget sound. Influenserna är inga andra än ikoner som Lady Gaga, Michael Jackson, Ariana Grande, Drake, David Bowie, Prince, och The Weeknd. Musiken kom in i artistens liv tidigt och redan vid 17 års ålder spelade hon in musik med Grammy-vinnande producenter. Därefter har Hunter studerat på musik-college och släppt en EP. Målet nu är dock ett album benämnt Scorpio Season. Då även jag delar detta stjärntecken känns det helt i min smak. Jag förväntar mig inget annat än mystik, passion och entusiasmerande pop-låtar. Tills albumet landar lyssnar vi in Alone Together.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply