Producenten Fabian Liss Svedlund från Rättvik i Dalarna och hans ABIAN är äntligen tillbaka för att följa upp debuten Go with the flow. Nya singeln heter Dreaming awake och är en emotionell klubblåt med varma synthar, skönt tropiskt beat och behaglig sång. Den har med andra alla förutsättningar att leta sig in i många spellistor under den tidiga hösten. Vi får hoppas det i alla fall, för ABIAN känns alldeles för duktig för att missas i djungeln av alla nya spännande producenter som börjar slå sig in på marknaden.

Om sin nya singel berättar ABIAN för bloggen:

”Låten handlar om att man kan känna sig nere för man jämför sig mig andra men problemet är inte ”du” utan kanske timingen mer. Tro på dig själv och börja dröm vaken. Ge inte upp och få din drömmar att bli sanna.”

Du hör resultatet här nedan och gillar du det du hör så tycker jag du sparar ner låten i din spellista. Där trivs ju alltid de flesta låtar dessa dagar. Så lyssna och njut.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply