Video

Sommaren som varar för evigt.
Alan Walker och Zak Abel vrider upp temperaturen denna sommar med singeln Endless Summer. En härligt upplyftande EDM-låt som känns som klippt och skuren för sommarens musikfestivaler och spellistor. Stark och lekfull melodi som tillsammans med en given sing-along-refräng gör detta till en omedelbar hit.

Skicka in din musik

Endless Summer släppt tillsammans med en musikvideo som fångar känslan av festivalsommaren. Höj volymen och dansa som om hösten aldrig mer finns.

Alan Walker

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011