Fabian Liss-Svedlund är född och uppvuxen i Rättvik, Dalarna. En uppväxt som präglats av ljudet av piano och jazz som sedan fick honom att få upp ögonen för den elektroniska musiken. Så när Fabian nu debuterar med singeln Go with the flow är det under hans artistnamn ABIAN.

Skicka in din musik

Med singeln bjuder artisten oss på en medryckande och härligt upplyftande EDM-singel som handlar om att inte komplicera saker och ting, utan mer lita och lyssna på sig själv så kommer allt att lösa sig. En skön inställning til livet i allmänhet skulle jag säga.

Om arbetet med Go with the flow berättar ABIAN för bloggen:

”Själva idén till låten började med ett beat jag vill göra. När jag väl fick till det så kom resten utav sig självt. Jag tog kontakt med en kille i Los Angeles som jag tyckte hade en röst som passade perfekt till låten.”

I videon till Go with the flow kan vi följa en liten kille som är fascinerad av rymden och som vaknar upp vid en sprillans ny rymddräkt som gör världen till en främmande och spännande planet. Sjukt charmigt. Precis som låten. Så låt ABIAN stå för den där bekymmerslösa känslan och låt dig bara go with the flow till hans musik som du upptäcker här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011