Den danske artisten som kallar sig rätt och slätt för Gustaf är här aktuell med singeln Young Love. En låt som blir sångarens andra efter att ha släppt Lose U tidigare i Maj.
Med nya singeln bjuder sångaren oss på en retrodoftande poplåt med härligt puls och driv medan den bygger upp med tidstypiska gitarrer och synthar.

Nordiska Favoriter

Låten i sig handlar om när den där unga och naiva kärlek kraschar och det som betydde allt förvandlades till det som satte hjärtat i ett skruvstäd och vred tills det exploderade i en sörja av smärta och känsla av att livet är över.
Låten är inspirerad av sångarens egna upplevelser när det kom till den första kärleken och det första breakupet. Men också en låt om att ta sig i kragen och gå vidare med livet. För även om ens hjärta är krossat idag, så kommer någon som kan lappa ihop det. Om så inte i morgon, men inom en snar framtid.

Fun facts. Gustaf designade om sitt nuvarande sovrum för att få det där klassiska tonårsrummet med posters och foton på väggarna. Väldigt charmigt.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.