Den danske artisten som kallar sig rätt och slätt för Gustaf är här aktuell med singeln Young Love. En låt som blir sångarens andra efter att ha släppt Lose U tidigare i Maj.
Med nya singeln bjuder sångaren oss på en retrodoftande poplåt med härligt puls och driv medan den bygger upp med tidstypiska gitarrer och synthar.

Låten i sig handlar om när den där unga och naiva kärlek kraschar och det som betydde allt förvandlades till det som satte hjärtat i ett skruvstäd och vred tills det exploderade i en sörja av smärta och känsla av att livet är över.
Låten är inspirerad av sångarens egna upplevelser när det kom till den första kärleken och det första breakupet. Men också en låt om att ta sig i kragen och gå vidare med livet. För även om ens hjärta är krossat idag, så kommer någon som kan lappa ihop det. Om så inte i morgon, men inom en snar framtid.

Fun facts. Gustaf designade om sitt nuvarande sovrum för att få det där klassiska tonårsrummet med posters och foton på väggarna. Väldigt charmigt.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply