Pop och rock smälter samman med gnistrande syntarrangemang när svenska DISA sjunger om att vara less på det självupptagna sociala media-klimatet. Klanderfritt sjunger artisten om komplexiteten i att vilja bli en av de största popartisterna, men samtidigt förhålla sig sunt till den hets som upplevs på diverse sociala kanaler. Balansen är verkligen hårfin och det är lättare att trilla dit än att sticka ut och våga gå sin egen väg. Personligen älskar jag när artister vågar sjunga om den branschen de själva är en del av och samtidigt ifrågasätter normerna. Till luftiga elgitarrer och ösig produktion blir det aktuella släppet en käftsmäll och tankeställare till alla musiker därute. Att den därtill är riktigt stark som poplåt att betrakta gör ännu mer till helheten. Popmusik med eftertanke och självinsikt, det är helt klart min melodi.

Popmuzik Podcast

DISA

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.