Pop och rock smälter samman med gnistrande syntarrangemang när svenska DISA sjunger om att vara less på det självupptagna sociala media-klimatet. Klanderfritt sjunger artisten om komplexiteten i att vilja bli en av de största popartisterna, men samtidigt förhålla sig sunt till den hets som upplevs på diverse sociala kanaler. Balansen är verkligen hårfin och det är lättare att trilla dit än att sticka ut och våga gå sin egen väg. Personligen älskar jag när artister vågar sjunga om den branschen de själva är en del av och samtidigt ifrågasätter normerna. Till luftiga elgitarrer och ösig produktion blir det aktuella släppet en käftsmäll och tankeställare till alla musiker därute. Att den därtill är riktigt stark som poplåt att betrakta gör ännu mer till helheten. Popmusik med eftertanke och självinsikt, det är helt klart min melodi.

Följ på Apple Music

DISA

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011