Danska Gustaf ger oss atmosfärsik och skör pop i debutsingeln lose u. Första smakprovet från denna artist är definitivt både spännande och lovar gott inför framtida släpp. Rätt mängd elektroniska syntar med elgitarr gör att det känns både relevant ljudmässigt men även talande till samtida popmusik. 

Apple Music Svensk Pop

Kommen ur en episod från artistens egna liv skildrar låten den ”fram och tillbaka” diskussion man kan ha med både sig själv och sin andra part i en relation. Artisten berättar mer: 

lose u härstammar från ett gräl jag hade med min flickvän. I stridens hetta sa jag något som jag omedelbart ångrade. Under tiden efter bråket behövde hon tänka igenom saker, det var inte så dramatiskt om jag tittar tillbaka på det nu, men mina känslor av att förlora henne då var ändå sanna för mig. Och som en hanteringsmekanism sa jag ganska lite till mig själv att det jag sa då hade viss sanning.” 

Tillhörande omslagsbild är tagen av artisten själv från ett flygplan och månarna refererar till den paragraf i låten om att just månen agerar en ledstjärna i form av en disco-boll. 

I verserna är lose u avskalad och skör men i refräng växer den sig bombastisk och stor. Lovande debut från vad som kan bli en spännande artist. Vi hoppas snart höra mer från Gustaf.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.