Danska Gustaf ger oss atmosfärsik och skör pop i debutsingeln lose u. Första smakprovet från denna artist är definitivt både spännande och lovar gott inför framtida släpp. Rätt mängd elektroniska syntar med elgitarr gör att det känns både relevant ljudmässigt men även talande till samtida popmusik. 

Kommen ur en episod från artistens egna liv skildrar låten den ”fram och tillbaka” diskussion man kan ha med både sig själv och sin andra part i en relation. Artisten berättar mer: 

lose u härstammar från ett gräl jag hade med min flickvän. I stridens hetta sa jag något som jag omedelbart ångrade. Under tiden efter bråket behövde hon tänka igenom saker, det var inte så dramatiskt om jag tittar tillbaka på det nu, men mina känslor av att förlora henne då var ändå sanna för mig. Och som en hanteringsmekanism sa jag ganska lite till mig själv att det jag sa då hade viss sanning.” 

Tillhörande omslagsbild är tagen av artisten själv från ett flygplan och månarna refererar till den paragraf i låten om att just månen agerar en ledstjärna i form av en disco-boll. 

I verserna är lose u avskalad och skör men i refräng växer den sig bombastisk och stor. Lovande debut från vad som kan bli en spännande artist. Vi hoppas snart höra mer från Gustaf.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply