Danska Gustaf ger oss atmosfärsik och skör pop i debutsingeln lose u. Första smakprovet från denna artist är definitivt både spännande och lovar gott inför framtida släpp. Rätt mängd elektroniska syntar med elgitarr gör att det känns både relevant ljudmässigt men även talande till samtida popmusik. 

Svensk Pop Apple Music

Kommen ur en episod från artistens egna liv skildrar låten den ”fram och tillbaka” diskussion man kan ha med både sig själv och sin andra part i en relation. Artisten berättar mer: 

lose u härstammar från ett gräl jag hade med min flickvän. I stridens hetta sa jag något som jag omedelbart ångrade. Under tiden efter bråket behövde hon tänka igenom saker, det var inte så dramatiskt om jag tittar tillbaka på det nu, men mina känslor av att förlora henne då var ändå sanna för mig. Och som en hanteringsmekanism sa jag ganska lite till mig själv att det jag sa då hade viss sanning.” 

Tillhörande omslagsbild är tagen av artisten själv från ett flygplan och månarna refererar till den paragraf i låten om att just månen agerar en ledstjärna i form av en disco-boll. 

I verserna är lose u avskalad och skör men i refräng växer den sig bombastisk och stor. Lovande debut från vad som kan bli en spännande artist. Vi hoppas snart höra mer från Gustaf.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011