Med en skönt nostalgisk känsla släpper Adrian Sieber sin nya singel Speakeasy. Här bjuder den schweiziske sångaren oss på en varm och lekfull låt som kommer hålla liv i känslan av sommar länge, långt efter att löven börjar trilla ned från träden och den där varma stranden inte känns lika inbjudande att springa barfota på.

Popmuzik Podcast

Speakeasy får vi träffsäkra rytmer och varma synthar som tillsammans skapar magi för oss. Det blir inte bara en låt att minnas sommaren med utan även den härliga 80-talsmusiken. Så sparka igång låten här nedan och häll upp ännu en Piña colada.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Gareth Nugent – Even mountains fall
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.