Efter att ha varit med i gruppen One Light som jag skrivit om ett antal gånger tidigare, har Eddie Zetterberg och Martin Tell sadlat om och bildat duon MAED. Namnet är lite som ABBA byggt på herrarnas namn och då första två bokstäverna i dem. Målet med duon är dock att bygga upp en karriär som låtskrivare och producenter.

Favoriter Apple Music

Först ut med MAED är singeln We were right som bjuder oss på en upplyftande låt som mixar singer-songwriter-känslan med folk-pop samtidigt som duon sjunger om ung kärlek. Du vet den där stora naiva kärleken med enorma känslor som man tror ska vara för evigt. Fallet blir långt när parterna inser, att för evigt inte betyder mycket som ung.

Om singeln berättar duon för bloggen:

”Låten skrevs i vintras förra året och har sedan dess egentligen bara legat i dvala och väntat på att få rätt musik till sig.
Originalrefrängen togs bort och byttes ut mot något pampigare och något som låter mer undrande och frågande än föregående förklarande refrängen.”

Hälsa MAED välkomna till din spellista och lyssna på denna härliga debut i bloggen.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Popcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.