Camila Cabello återvänder med ny låt och video när hon släpper sin Don’t Go Yet. Med sitt latinamerikansk-inspirerade pop-sound inleder nu sångerskan sin tredje album-era och annonserar att fullängdaren Familia är påväg. I den Philippa Price och Pilar Zeta-regisserade musikvideon tar sångaren en åktur i en klassisk cabriolet när hon plötsligt byter kanal på radion. Bilen förvandlas då snabbt till en leksaksbil som färdas uppför en grusväg till ett stort hus, där ringer en glamorös Cabello på dörrklockan. Inuti det mindre slottet äger en livlig fest med vänner och familj rum. Där sjunger och dansar hon till den rytmiskt catchiga låten om önskan att en annan person ska stanna. Allt är otroligt charmigt och färgpaletten är minst sagt heltäckande. Anar jag en latinamerikansk 80-talstouch med alla plastsmycken och pasteller? 

Apple Music

Det här låter definitivt lovande, passar utmärkt till sommaren och knyter an till hennes cubanska rötter perfekt. Att videon dessutom är som ett enda stort kaotiskt släktkalas är ju briljant med tanke på att vi knappt sett varandra på ett år. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.