Camila Cabello återvänder med ny låt och video när hon släpper sin Don’t Go Yet. Med sitt latinamerikansk-inspirerade pop-sound inleder nu sångerskan sin tredje album-era och annonserar att fullängdaren Familia är påväg. I den Philippa Price och Pilar Zeta-regisserade musikvideon tar sångaren en åktur i en klassisk cabriolet när hon plötsligt byter kanal på radion. Bilen förvandlas då snabbt till en leksaksbil som färdas uppför en grusväg till ett stort hus, där ringer en glamorös Cabello på dörrklockan. Inuti det mindre slottet äger en livlig fest med vänner och familj rum. Där sjunger och dansar hon till den rytmiskt catchiga låten om önskan att en annan person ska stanna. Allt är otroligt charmigt och färgpaletten är minst sagt heltäckande. Anar jag en latinamerikansk 80-talstouch med alla plastsmycken och pasteller? 

Svensk Pop Apple Music

Det här låter definitivt lovande, passar utmärkt till sommaren och knyter an till hennes cubanska rötter perfekt. Att videon dessutom är som ett enda stort kaotiskt släktkalas är ju briljant med tanke på att vi knappt sett varandra på ett år. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011