Som soundtracket till staden som aldrig sover får vi en glimrande bra singel i Queen Of The Silver City. Syntar som sprakar likt färgstark konfetti och en underliggande ton av optimism som både andas nytänk och ger mig ett stort mått av positivitet. Med sitt disco-inspirerade beat, läckra stämsång och atmosfäriska känsla sätter Glassio melodi till den explosionsartade värmebölja till sommar vi nu upplever. Definitivt en låt som kan dansas till hela natten med havet som ens enda vy. 

Popmuzik Lover

”När jag började arbeta med produktionen år 2020 såg jag den här låten som ett uttryck för den optimism människor en gång skulle känna efter att pandemin var över. Jag sa till mig själv att 2020 skulle vara det året jag skapa mycket upplyftande musik. Jag ville att den här låten skulle vara Jeff Tweedy möter Frankie Knuckles, Bruce Springsteen möter Cut Copy. Det är där en hel del av den nya musiken jag gör är på väg. Det är ett äktenskap mellan de två världarna. På ytan berättar låten historien om någon som bryter sig loss från ett giftigt förhållande och kör genom de långa vägarna i sydvästens öknar för att hitta ”Silverstaden” och tillflykten i den kärlek som väntar dem där …. en ny början.”

Glassio

Nya singeln är första efter succén med debutalbumet For The Very Last Time. Ett album som uppmärksammades av flertalet namnkunniga musikmagasin och tastemakers värlend om. Denna irländsk-iranska indie-pop artist skapar drömsk musik som flirtar med disco och uppmanar till dans med djupa texter och vackra melodier. Själva artistprojektet Galssio startade faktiskt redan 2015 och han har sedan dess släppt både EP:s och LP. Nya singeln Queen Of The Silver City hör vi här. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.