Att fastna i ohälsosamma mönster är tyvärr något många upplever i sitt liv. Men den allra största styrkan är att komma till insikt med detta och vilja förändra. Artisten Elia Esparza kom till en sådan insikt högt över molnen på ett plan påväg tillbaka till LA. Otaliga sena utekvällar med mycket alkohol och en konstant känsla av emotionell vilsenhet resulterade i låten Wasted. En piano-dirven ballad som definitivt berör på djupet och skildrar den desperation som artisten kände under en viss period i livet. Med sin råa och ärliga stämma kompletterar hon den avskalade organiska produktionen. Men istället för att låten blev en renodlad piano-ballad bestämde sig Elia för att plocka in sin producent och tillföra element som höjde helheten ytterligare. 

Popmuzik in Dolby Atmos

Som artist beskriver sig Elia Esparza som en cowgirl med halva foten i Mexico som skapar pop med en twist. Hennes sound hämtar inspiration från en rad olika genrer men målet är att göra musik som vi kan gråta till på dansgolvet. Om ansiktet är verkar bekant är detta för att artisten tidigare medverkat i The Voice och blivit höjd till skyarna för sin röst. Singeln Wasted hör ni här.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.