Att fastna i ohälsosamma mönster är tyvärr något många upplever i sitt liv. Men den allra största styrkan är att komma till insikt med detta och vilja förändra. Artisten Elia Esparza kom till en sådan insikt högt över molnen på ett plan påväg tillbaka till LA. Otaliga sena utekvällar med mycket alkohol och en konstant känsla av emotionell vilsenhet resulterade i låten Wasted. En piano-dirven ballad som definitivt berör på djupet och skildrar den desperation som artisten kände under en viss period i livet. Med sin råa och ärliga stämma kompletterar hon den avskalade organiska produktionen. Men istället för att låten blev en renodlad piano-ballad bestämde sig Elia för att plocka in sin producent och tillföra element som höjde helheten ytterligare. 

Favoriter Apple Music

Som artist beskriver sig Elia Esparza som en cowgirl med halva foten i Mexico som skapar pop med en twist. Hennes sound hämtar inspiration från en rad olika genrer men målet är att göra musik som vi kan gråta till på dansgolvet. Om ansiktet är verkar bekant är detta för att artisten tidigare medverkat i The Voice och blivit höjd till skyarna för sin röst. Singeln Wasted hör ni här.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011