Efter en enorm succé med svenska debutsingeln För Evigt som i dagarna sålde guld och spelas flitigt på såväl radiokanaler som Spotify följer Hanna Ferm upp med Aldrig Nånsin. Här kanaliserar artisten frustrationen hon kände förra hösten över att vara ensam och upprepa samma beteendemönster dag ut och dag in. Något som sen översatts till en på och av relation där dragningskraften till den andra personen är så pass stark att man väljer att gå tillbaka trots att det kanske inte är det bästa valet. Igenkänningsfaktorn är återigen stark och Hanna fortsätter imponera på svenska. Produktionsvalet med mycket stråkar känns helt rätt och i kontrast till upptempot blir känslan bitterljuv. När låten vid 2:21 helt skalas av till enbart akustiskt piano hör i alla fal jag hur magisk denna låt skulle göra sig som en avskalad ballad live. Kanske inte helt omöjligt när väl scenerna öppnar upp igen. 

”Aldrig Nånsin skrev jag hösten 2020, det var en period i mitt liv som var väldigt lugn men på samma sätt omtumlande. Jag bodde i min första lilla etta i Stockholm, medan hela min familj och mina vänner befann sig i Göteborg. Jag kände mig ensam, var rastlös och hade brist på inspiration. Det enda jag gjorde var att gå upp, skriva musik, sova –på repeat. Till slut visste jag knappt vad jag ville skriva om. Så jag tänkte; varför inte skriva om exakt just det? Och det var så Aldrig nånsin kom till.”

Hanna Ferm

Med samma team bakom sig som på För Evigt känns det som att även den här låten kan bli en framgångssaga för Hanna. Helt rätt att följa upp med ytterligare en singel såhär pass snart efter förra släppet och definitivt en låt som kommer vid rätt årstid. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.