Till vardags är Oliver Berger medlem i duon Regimen. Men han har även ett soloprojekt som heter Bläck. Solodebuten hette Midvinterkväll och släpptes i vintras och nu är det dags att följa upp med singeln Jaguar. Med en akustisk gitarr till ett skönt rytmiskt beat levererar artisten här en mörk och mystisk låt om hur det är att bli jagad av sina egna känslor.

DOLBY ATMOS

Om singeln berättar Bläck för bloggen:

”Ibland går känslor runt på tomgång, man fastnar i rundgång och det blir mer än en gång. Jag syftar på de känslor där ditt inre jagar dig. Någonstans vet du att det är fel, men ändå vill du ha mer och du kan låtsas att det inte berör dig. Det är känslan som när allting runt omkring pekar på att dessa vanor, är som kartor till smärtan du har. Ändå är du kvar. Detta är vad Jaguar representerar. Det är vad Jaguar är för mig”

Jaguar är tagen från Bläcks kommande EP som släpps senare i höst.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011