Det var inte längesedan JHN sågs i bloggen och nu är producenten återigen tillbaka med sin glittrande EMD. Den här gången heter singeln Ecstasy och är en snygg cross-over mellan elektronisk dansmusik och radiopop. Med sin upplyftande känsla och lysande vokaler är det aktuella släppet en självklar dansgolvsdänga. Singeln kom till på ett skrivläger med skivbolagskompisarna PERZZONA där önskan var att fånga en nostalgisk fägring av tonåren. Allra mest förtjust är jag i den klockrena refrängen och snygga produktionen.

Dolby Atmos

JHN

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.