Då var det ÄNTLIGEN dags för lite klassisk schlagerpop i bloggen.
Årets upplaga av Melodifestivalen är ju bara ett stenkast bort och då passar det ju extra bra att det stora Mello-fanet Emil Löfström och hans O!Dorian ger oss just schlagerpop i form av nya singeln Punch my heartbreak away.

Följ på Apple Music

Med singeln bjuds vi på dramatisk pop med ABBA-piano, pulserande slagverk, stråkar och tonartshöjning. Det är som vi slungas tillbaka till 00-talets härliga schlagertid, eller möjligen till den där Steps-låten som aldrig släpptes. Jag tyckte ju detta var riktigt kul och sådär härligt over the top, precis som en bra schlagerlåt ska vara. Fans av just allt som har med Melodifestivalen att göra kommer ju gå igång på detta. Så nu får vi hoppas att O!Dorian får visa sina schlager-skills i den riktiga festivalen någon gång. Jag menar, vi behöver ju i alla fall EN klassisk schlagerpoplåt varje säsong så bögklubbarnas schlagergolv får något nytt att dansa till.

Punch my heartbreak away är skriven av artisten själv tillsammans med Marcus Björkander och låtens producent Martin Permer.

Vad tyckte du?
+1
3
+1
6
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011