Inför sin medverkan i årets upplaga av Så Mycket Bättre inleder Maxida Märak sommaren med att släppa singeln Salvador. Låt som skulle kunna beskrivas som perfekt sommarpop. Sköna beats, mixen av R&B och pop och hip-hop. Här bjuder Maxida oss på en en dejtinghistoria och en längtan efter romantik utan att krångla till saken för mycket. För visst är det vanligt att många överanalyserar saker. Man kan ha trevligt ändå, utan att tänka på framtiden, eller som Maxis sjunger: “Hallå! Sluta leka svår, inte som jag ber dig följa med till Salvador”.

Artisten berättar för bloggen:

“Allt blir lite vad man gör det till.
Jag ville fånga känslan av att bara släppa alla mallar över vad som är vad, och bara ha det nice. Jag vill inte bli ihop med dig bara för att du är härlig att hänga med, ta det lugnt för fan. Och jag längtar efter att träffa likasinnade som är trötta på allt inrutat, och som kan leva lite på volley utan att signa upp sig på nåt.
En såndär kväll kommer typ en gång per år, jag vill fånga den känslan i låten!” 

Som sagt så kommer det bli mycket Maxida Märak i både våra streamingtjänster och i media överlag i och med Så Mycket Bättre. Så om 2021 är någons år så är det definitivt Maxidas.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply