Jenny Alien är hyperpop-stjärnan som kanaliserar både pop och punk i sitt artistiska uttryck. Född i Chicago, tillfälligt bosatt i London men numera stationerad i Brooklyn blandar hon olika genrer och influenser för att skapa sitt unika sound. Efter flertalet framgångsrika singlar är det nu äntligen dags för artisten att släppa sitt debutalbum. Denna vecka landar plattan Massive Love Bangers men innan dess passar artisten på att ge oss en sista singel.

Följ på Apple Music

Låten Summer Fling är en elektronisk eufori som balanserar 80-tal med modern pop. Produktionen är signerad artisten själv, liksom hela det kommande albumet. Därtill har Jenny mixat alla spår på plattan ett arbete som med all säkerhet kommer resultera i ett sammanhållande och 100% egen ljudbild.

Jenny Alien

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.