Johan Andersson är en 20-årig artist från Kinna cirka tre mil utanför Borås. Han debuterade 2019 med singeln Bliss under artistnamnet JHN och har sedan dess släppt en hel del singlar där Numb som släpptes i April i år får ses som en av hans hittills största hit.
Nu är det dags för JHN att toppa det släppet med singeln Make me stay som framförs av Vendela. Här bjuds vi på emotionell EDM med stark melodi och skönt driv i produktionen. Precis den kombination som jag själv uppskattar och en låt som känns som given inför sommarens dansgolv (om de nu får användas). Att Avicii varit en stark inspirationskälla för JHN under åren är nog ganska givet när du hör nya singeln.

Nordiska Favoriter

Om Make me stay berättar JHN för bloggen:

Make me stay är en sån låt där jag direkt visste vilket håll jag ville gå med den. Känslan som jag ville få fram i produktionen var någonstans bitterhet men samtidigt en hoppfullhet. Det jag hade som vision med hela konceptet av låten är en person som kollar tillbaka på en relation som kanske inte var så bra för en, men som man ändå saknar sig tillbaka till och även allting som man hade tillsammans. Det kanske inte riktigt slutade som man ville, men man är ändå glad att de hände och samtidigt glad att man klarar sig utan de.

Fick direkt idéen att det skulle va en uplifting trumpet melodi som låten skulle grunda sig i. Melodin kom jag på framför mitt piano där jag någonstans försökte matcha sångmelodin lite, men samtidigt få en fin touch på den. Men jag har alltid som mål att mina låtar ska låta bra för sig själv på ett piano, och denna melodin blev just de. Enkel att följa med i och enkel att komma ihåg.”

Gör dig redo för ännu en hit med JHN och sparka igång singeln Make me stay här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.