Johan Andersson är en 20-årig artist från Kinna cirka tre mil utanför Borås. Han debuterade 2019 med singeln Bliss under artistnamnet JHN och har sedan dess släppt en hel del singlar där Numb som släpptes i April i år får ses som en av hans hittills största hit.
Nu är det dags för JHN att toppa det släppet med singeln Make me stay som framförs av Vendela. Här bjuds vi på emotionell EDM med stark melodi och skönt driv i produktionen. Precis den kombination som jag själv uppskattar och en låt som känns som given inför sommarens dansgolv (om de nu får användas). Att Avicii varit en stark inspirationskälla för JHN under åren är nog ganska givet när du hör nya singeln.

Nordiska Favoriter

Om Make me stay berättar JHN för bloggen:

Make me stay är en sån låt där jag direkt visste vilket håll jag ville gå med den. Känslan som jag ville få fram i produktionen var någonstans bitterhet men samtidigt en hoppfullhet. Det jag hade som vision med hela konceptet av låten är en person som kollar tillbaka på en relation som kanske inte var så bra för en, men som man ändå saknar sig tillbaka till och även allting som man hade tillsammans. Det kanske inte riktigt slutade som man ville, men man är ändå glad att de hände och samtidigt glad att man klarar sig utan de.

Fick direkt idéen att det skulle va en uplifting trumpet melodi som låten skulle grunda sig i. Melodin kom jag på framför mitt piano där jag någonstans försökte matcha sångmelodin lite, men samtidigt få en fin touch på den. Men jag har alltid som mål att mina låtar ska låta bra för sig själv på ett piano, och denna melodin blev just de. Enkel att följa med i och enkel att komma ihåg.”

Gör dig redo för ännu en hit med JHN och sparka igång singeln Make me stay här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011