Det är dags för emotionell EDM i bloggen.
Det är det vi får när den svenske producenten Alvix samarbetar med den belgiske producenten HIDDN och norska sångaren Arild Aas på singeln Scared to lose you. Titeln säger allt. För det är just det som sjungs över den sköna musikproduktionen, att sångaren är rädd att förlora den där speciella personen.

DOLBY ATMOS

Jag tyckte resultatet här var riktigt skönt. Bra melodisk produktion med en lekfull känsla. Samt att Arild har en mycket uttrycksfull och fin popröst som passar perfekt till arrangemanget.
Du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011