Det är dags för emotionell EDM i bloggen.
Det är det vi får när den svenske producenten Alvix samarbetar med den belgiske producenten HIDDN och norska sångaren Arild Aas på singeln Scared to lose you. Titeln säger allt. För det är just det som sjungs över den sköna musikproduktionen, att sångaren är rädd att förlora den där speciella personen.

Popmuzik Podcast

Jag tyckte resultatet här var riktigt skönt. Bra melodisk produktion med en lekfull känsla. Samt att Arild har en mycket uttrycksfull och fin popröst som passar perfekt till arrangemanget.
Du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.