Det var längesedan jag hörde Cilias röst. Hon släppte ju en del singlar 2015 och några år framåt. Efter singeln Myself and I har i alla fall inte jag hörts så mycket från henne dock.Vilket varit synd, för hon har en stark röst och de låtar hon släppte där och då var ju grymma.

Popmuzik Podcast

Nu sätter producenterna och DJ:arna Sivero och Hogland henne åter i strålkastarljuset med singeln Any other day. Vilken comeback sedan! Med skönt diven EDM-produktion som byggs upp av tunga beats, stark melodi och framförallt grym sång av Cilia är detta en självklar sommarhit för dansgolven och spellistorna. Härligt upplyftande känsla och energi fick mig i alla fall att gå igång på låten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011