Video

Följ två kära killar och en gammal Volvo som tar sig ut i sommarnatten är arenan för musikvideon till den magiska singeln Pretty boy av LÉON. EN video där vi även får se sångerskan spela bartender. SÅ håll utkik.
Själva berättelsen i videon är skapad av LÉON medan Natalie Sakstrup står för regin.

Nordiska Favoriter

Om du frågar mig, och det bör du, så är Pretty boy i sig är helt magisk med sin retrokänsla och sköna puls. Det går som sagt inte att bli besviken på LÉON och hennes musik.

LÉON

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.