Emeli Sandé gör sig redo att släppa nytt album. Den 17:e November är det dags för den brittiska sångerskan att släppa How Were We To Know, som då blir hennes femte i ordningen.

Nordiska Favoriter

Först ut från albumet är There for you, som sångerskan skrivit tillsammans med Daniel Caruana samt producerat tillsammans med Daniel McKenzie och Shaquille Tevin Douglas.
Resultatet är en upplyftande låt med soulig produktion insvept i en viss retrokänsla, vilket jag personligen tyckte var riktigt skön. Sedan kan man inte bli annat än golvad av Emelis röst.

Emeli Sandé

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011