Den Los Angeles-baserade artisten Madeline är här aktuell med singeln Sad eyes. En låt som tar upp våra inte strider och hur vänner runt en kan känna när man mår dåligt.

Dolby Atmos

Om singeln berättar Madeline för oss:

”Jag gick igenom en svår tid under mitt sista år på college. Jag var så insvept i vad som pågick, jag insåg inte att min kamp kunde kännas av andra människor. Min pappa brukade säga att jag hade Borehams ”ledsna ögon”, så jag hade den idén i tankarna ett tag. Jag skrev låten innan min första EP släpptes, men jag visste att det skulle bli början på mitt andra projekt. Låten fungerar verkligen som ett ankare för all musik jag har gjort under det senaste året.”

Resultatet är en poplåt som inleds vackert och med fokus på rösten innan den expolderar i en pulserande synthpoplåt med läckert driv och energi. Det är en skön kontrast till handlingen i låtens kulle jag säga. Du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.