Den norska artisten Solå släppte i fjol singlarna Who och Dizzy. Nu hon tillbaka med singel B Mine. En medryckande elektronisk poplåt med luftig melodi och arrangemang. Låten i sig är skriven tillsammans med Vetle Junker som även producerat tillsammans med Even Kjelby och Matias Tellez.

Favoriter Apple Music

Om singeln berättar Solå för bloggen.

”När jag skrev B Mine var det viktigt för mig att skriva något baserat på mina känslor gentemot mig själv. Jag brukar kompromissa för mycket och det har fått mig att tappa koll på vad jag själv verkligen vill.
Jag har varit olycklig i kärlek och det har ibland fått mig att känna mig liten. B Mine är mitt sätt att säga att du ska värdesätta dig själv och inte låta dina önskningar försvinna.”

Om du gillar poplåtar med akter som Sigrid och Dagny, så kommer du garanterat även att uppskatta Solå.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.