Den norska artisten Solå släppte i fjol singlarna Who och Dizzy. Nu hon tillbaka med singel B Mine. En medryckande elektronisk poplåt med luftig melodi och arrangemang. Låten i sig är skriven tillsammans med Vetle Junker som även producerat tillsammans med Even Kjelby och Matias Tellez.

Skicka in din musik

Om singeln berättar Solå för bloggen.

”När jag skrev B Mine var det viktigt för mig att skriva något baserat på mina känslor gentemot mig själv. Jag brukar kompromissa för mycket och det har fått mig att tappa koll på vad jag själv verkligen vill.
Jag har varit olycklig i kärlek och det har ibland fått mig att känna mig liten. B Mine är mitt sätt att säga att du ska värdesätta dig själv och inte låta dina önskningar försvinna.”

Om du gillar poplåtar med akter som Sigrid och Dagny, så kommer du garanterat även att uppskatta Solå.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011