Med en drömliknande stil, luftig produktion och härligt mjuk sång ger den Toronto-baserade sångerskan Alle The Dreamer oss singeln Lonely hallucinations.

Apple Music Svensk Pop

På singeln sjunger artisten om känna sig fångad och inte kunna gå vidare med en liv för att komma till ett avslut. En känsla som många lär hamna i efter ett uppbrott med någon.
Alle The Dreamer berättar:

”Jag skrev den här låten om att ha fastnat mellan det förflutna och nuet. Det är en break up-låt om min oförmåga att se klarhet och att vilja komma till ro. Känner mig förlamad i mina beslut och återupplever ständigt minnen från det förflutna. Jag har också denna djupa rädsla för att göra misstag och sedan ångra dem i framtiden. Så det var ungefär som alla dessa blandade känslor som kom upp. Du vet när någon pratar med dig, men du är bara någon annanstans, förlorad i ett minne? Ja det är Lonely hallucinations. Det handlar om alla tankar och minnen som bor i ditt huvud som ingen vet om.”

För produktionen står Derek Hoffman som även varit med och skrivit låten tillsammans med artisten. Helt klart den där typen av mysig pop som jag älskar och jag tror du kommer att göra detsamma. Så lyssna och njut.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.