Med en drömliknande stil, luftig produktion och härligt mjuk sång ger den Toronto-baserade sångerskan Alle The Dreamer oss singeln Lonely hallucinations.

Popmuzik Podcast

På singeln sjunger artisten om känna sig fångad och inte kunna gå vidare med en liv för att komma till ett avslut. En känsla som många lär hamna i efter ett uppbrott med någon.
Alle The Dreamer berättar:

”Jag skrev den här låten om att ha fastnat mellan det förflutna och nuet. Det är en break up-låt om min oförmåga att se klarhet och att vilja komma till ro. Känner mig förlamad i mina beslut och återupplever ständigt minnen från det förflutna. Jag har också denna djupa rädsla för att göra misstag och sedan ångra dem i framtiden. Så det var ungefär som alla dessa blandade känslor som kom upp. Du vet när någon pratar med dig, men du är bara någon annanstans, förlorad i ett minne? Ja det är Lonely hallucinations. Det handlar om alla tankar och minnen som bor i ditt huvud som ingen vet om.”

För produktionen står Derek Hoffman som även varit med och skrivit låten tillsammans med artisten. Helt klart den där typen av mysig pop som jag älskar och jag tror du kommer att göra detsamma. Så lyssna och njut.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.