Med läcker pulserande arrangemang i refrängen levererar Kiss Kanoo en given hit med singeln Outta time. Låten börjar mörkt och rytmiskt i versen och känns lite Billie Eilish-aktig just där. Men när låten når refrängen exponerar den i glittrande elektropop som jag föll för omedelbart.

Låten i sig handlar om att ge människor en chans men som istället utnyttjar dig. Men med låten vill sångerskan visa att de inte kommer så långt med det de håller på med för de är outta time och Kiss Kanoo skär bort dem från livet. Något man alltid ska göra med folk som mest känns som en belastning än tillgång.

Kiss Kanoo själv är född i Italien och uppvuxen i USA och Australien men bor numera i London. Hon debuterade i fjol med låtarna Tell me now och I already know medan Outta time blir sångerskans första av många släpp under 2021.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply