Med läcker pulserande arrangemang i refrängen levererar Kiss Kanoo en given hit med singeln Outta time. Låten börjar mörkt och rytmiskt i versen och känns lite Billie Eilish-aktig just där. Men när låten når refrängen exponerar den i glittrande elektropop som jag föll för omedelbart.

Nordiska Favoriter

Låten i sig handlar om att ge människor en chans men som istället utnyttjar dig. Men med låten vill sångerskan visa att de inte kommer så långt med det de håller på med för de är outta time och Kiss Kanoo skär bort dem från livet. Något man alltid ska göra med folk som mest känns som en belastning än tillgång.

Kiss Kanoo själv är född i Italien och uppvuxen i USA och Australien men bor numera i London. Hon debuterade i fjol med låtarna Tell me now och I already know medan Outta time blir sångerskans första av många släpp under 2021.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.