Den italienska artisten Mileto ger oss alla gåshud med singeln Aria Nuova. Snygg pop-ballad med luftig produktion som snygg stegras i arrangemanget igenom låten. Det blir en klassisk popballad som absolut skulle platsa riktigt fint i Eurovision Song Contest.

Svensk Pop Apple Music

Aria Nuova kom till i en tuff tid för artisten när hans far precis gått bort. Här sjunger Mileto om det viktiga med tuffa tider för det är dem som ger en möjlighet att växa som individ. Ett fint och viktigt budskap att ha med sig när man själv är i dessa svåra tider av olika anledningar.

Du hör det magiska resultatet här.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011