”I dessa mörka tider av misstro och begränsad social interaktion fungerar 15 Minutes som en katalysator för förändring, en glädjande påminnelse om att vi genom dans och rörelse kanske kan återupptäcka livets spänning”

Julian Lamadrid

Precis som artisten själv säger om 15 Minutes känner jag inget annat än viljan att röra på mig och glömma alla bekymmer för några minuter. Det är upptempo, det ar funk, disco och otroligt jäkla underhållande. Denna 23-åriga mexikanska multiinstrumentalist lyckas med konststycket att få mig att lyfta på smilbanden i tre hela minuter. Inte för att jag är speciellt butter av mig, men när jag tittar på den glittrande smått överspelat tillhörande musikvideon blir jag bara glad. Julian Lamadrids moves är i klass med Jaggers och party-känslan är på topp. Gör mig dock en tjänst och se hela videon till slutet, för där väntar en inbjudan till nästa kapitel i artistens musikaliska resa. 

Apple Music Svensk Pop

Född i Meico men emigrerad till New York är denna kreativa kraft till artist någon som började sin resa inom film. Men studierna på film-universitetet fick avslutas tidigt då han signade ett kontrakt med Sony Music. Trött på det datoriserade musikskapandet och fokuset på virala hits ämnar han att skapa musik en väg för framtidens pop. Genom att blanda new wave, bedroom-pop och rock skapar Julian Lamadrid något unikt. Redan hyllad av stora tastemakers världen över verkar hans koncept verkligen gå hem. Liksaå för mig, ni hör den grymma singeln 15 Minutes här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik in Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.