Ricky Martin bjuder in Christian Nodal för att damma av balladen Fuego de noche, nieve de día som Martin inledde albumet A Medio Vivir med från 1995 och som släpptes som en singel året därpå. De smäktande stråkarna och dramatikern från originalet är kvar, men det bli än mer dynamik nu när låten framförs som duett. Sedan har trumpet lagts till för att krydda arrangemanget ytterligare.

Skicka in din musik

Resultatet är oerhört snyggt och i videon kan vi se de båda sångarna stå i en containerhamn och framföra låten, vilket ger en pampig inramning till låten.

Ricky Martin

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011