Ricky Martin bjuder in Christian Nodal för att damma av balladen Fuego de noche, nieve de día som Martin inledde albumet A Medio Vivir med från 1995 och som släpptes som en singel året därpå. De smäktande stråkarna och dramatikern från originalet är kvar, men det bli än mer dynamik nu när låten framförs som duett. Sedan har trumpet lagts till för att krydda arrangemanget ytterligare.

Nordiska Favoriter

Resultatet är oerhört snyggt och i videon kan vi se de båda sångarna stå i en containerhamn och framföra låten, vilket ger en pampig inramning till låten.

Ricky Martin

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.