And so it begins… skriver Dua Lipa på sina sociala kanaler. Efter tre års väntan är en ny era av Dua Lipa här. Ljudmässigt befinner vi oss någonstans i Future Nostalgia landskapet men med en progression. Liksom en skicklig magiker kanaliserar Dua ännu ett njutbart och rafflande poptrick som gör att hennes dominans på listorna är ohotad.

Nordiska Favoriter

Houdini är sexig, mystisk, cool och melodramatisk. För mig krävdes det två lyssningar för att helt och hållet förstå storheten, men detta är tveklöst en av 2023 års bästa låtar. Kommande albumet lär bli ytterligare en tidlös klassiker. Nedan ser ni videon och den 2000-tals vibe som Dua nu verkar kanalisera.

Dua Lipa

Vad tyckte du?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.