Nya Zeelands starkast lysande nykomling ger oss den nära och vackert avskalade singeln No One Knows. Med sitt sofistikerade R&B sound, otroliga berättarförmåga och soul-fyllda röst är denna independent-artist någon som imponerar starkt. Rösten är nära, produktionen är slående avskalad och egentligen är det bara Georgia Lines röst som driver låten framåt. Hennes ton är melankolisk och skiftet mellan falsett och huvudklang bemästrar hon med bravur. 

Såhär säger artisten själv om nya singeln: 

”No One Knows är en låt som har många betydelser för mig. Om jag skulle koka ner den skulle jag säga att den är en låt om förväntningar, om människor som trivs och känner sig trötta på att göra saker för det är vad jag tycker förväntas, eller för att det är så som det alltid har varit. Det handlar om att leta och längta efter sanningen bland bullret och att hitta klarhet i det grumliga vattnet.”

Denna lovande artist är ett relativt nytt tillskott på pop-scenen men Georgia Line har redan efter släppet av sin debut-EP förra året streamat över 1,5 miljoner gånger. Därutöver har artisten både spelats flitigt på radio i hemlandet och samarbetat med stora producent-namn. Det här är bara början på Georgia Lines artistiska resa och vi kan vänta oss mycket mer musik 2021. Men just nu lyssnar vi in No One Knows. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply