Pop-undret från Atlanta släpper sin debut-EP Side Effects där vi bland annat hittar singeln After Midnight. Här är det glimrande bubblande-indiepop som presenteras i ett musiklandskap fullt med syntar och elektroniska trummor. Både i singeln och på EP:n är det just narrativ och historieberättande som står i fokus. Där utforskar artisten de nervkittlande topparna och dalarna som kärlek innebär. 

Favoriter Apple Music

Om projektet säger artisten själv följande: 

”Vi har alla hört frasen att ”kärlek är ett läkemedel” och jag personligen tycker att frasen bara är så exakt eftersom oavsett hur mycket det skadar oss så kommer vi så småningom att försöka ta oss tillbaka till det. Det är inte bara beroendeframkallande, men det finns så många andra biverkningar av romantisk kärlek: det goda, det dåliga, det fula.”

Redan hyllad av musikkritiker har denna multiinstrumentalist och singer/songwriter en lysande framtid inom indie-pop scenen. Fingertoppskänslan för avvägningen mellan pop och indie är perfekt och vi kan nog vänta oss storverk. Hör After Midnight här! 

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.