Det är dags för Andreas Moe att följa upp singeln Holding on från Januari med sin andra låt för i år.
Hey Lulu sjunger Anderas om sann vänskap och han berättar för bloggen:

Favoriter Apple Music

”Oavsett tid, omständigheter eller avstånd så gör man sitt bästa att finnas där, i vått och torrt, villkorslöst. Jag tror att vi alla har minst en Lulu i våra liv som vi tycker förtjänar mer och kan uppnå mer med rätt typ av kärlek och stöd.”

Låten i sig är inspelad i Moes hemmastudio under pandemin och resultatet blir med det än mer jordnära och äkta. Samtidigt får Andreas till den den behagliga känslan i låten medan han målar upp sin berättelse och arret sväller för varje vers. Det är nog det jag tycker varit mest imponerande med Moes senaste låtar, att han spelat in allt själv. Alla instrument och sång i sitt arbetsrum. Det behövs med andra ord inga stora studior för att leverera en stark poplåt, men gärna rum för vänskap och plats för många spår i Logic.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.