Till en musikvideo inspelad i bergen runt Åre får vi göra nya singeln Wild hymns med singer-songwritern A Choir of Ghosts.

Nordiska Favoriter

I videon får vi se det vackra landskap som vårt land erbjuder. Det är skog med snötäckta områden kring Åre, som filmats av Louise F Garbergs och ger en känsla av naturfilm mer än musikvideo, vilket jag som film- och fotonörd uppskattade. -Måste verkligen resa upp över landet för att uppleva mer av vår natur känner jag.

Wild hymns ger oss en behaglig gitarrbaserad folk-poplåt. Det är snyggt atmosfäriskt uppmålat och sjunget.

Om singeln berättar sångaren:

Wild hymns handlar om att inse hur lätt det är att glömma hur viktiga våra kopplingar till varandra är. Det är så lätt att missförstå människor, ha en dispyt och sedan aldrig prata med dem igen. Det är en historia lika gammal som tiden, det är därför jag kallade den Wild hymns, det har hänt en miljon gånger förut, och det kommer att hända en miljon gånger igen.”

Du ser musikvideon och hör resultatet här nedan.

A Choir of Ghosts

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011