Jessica Bohlin arbetar mot kommande albumet Never Looking Back som släpps den 11:e November. Senast kunde vi ju höra Inte en gång till här i bloggen och idag är det dags för Jessica att släppa singeln Nya dörrar.

Apple Music

Här bjuds vi än en gång på medryckande americana av artisten som denna gång ger oss extra mycket positiv energi med sin sång. Det är nämligen en låt som handlat om när livet visar sig från sin ljusaste sida och möjligheter skapas. -Kanske den där peppande måndagslåten vi alla behöver? Jag tycker i alla fall att denna var väldigt härlig.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.