Jessica Bohlin arbetar mot kommande albumet Never Looking Back som släpps den 11:e November. Senast kunde vi ju höra Inte en gång till här i bloggen och idag är det dags för Jessica att släppa singeln Nya dörrar.

Favoriter Apple Music

Här bjuds vi än en gång på medryckande americana av artisten som denna gång ger oss extra mycket positiv energi med sin sång. Det är nämligen en låt som handlat om när livet visar sig från sin ljusaste sida och möjligheter skapas. -Kanske den där peppande måndagslåten vi alla behöver? Jag tycker i alla fall att denna var väldigt härlig.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Popcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.