Jessica Bohlin arbetar mot kommande albumet Never Looking Back som släpps den 11:e November. Senast kunde vi ju höra Inte en gång till här i bloggen och idag är det dags för Jessica att släppa singeln Nya dörrar.

Popmuzik Podcast

Här bjuds vi än en gång på medryckande americana av artisten som denna gång ger oss extra mycket positiv energi med sin sång. Det är nämligen en låt som handlat om när livet visar sig från sin ljusaste sida och möjligheter skapas. -Kanske den där peppande måndagslåten vi alla behöver? Jag tycker i alla fall att denna var väldigt härlig.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011